Hiányzás jelentés

Az étkezés szüneteltetését a 9 óráig beérkezett lemondás esetében a következő  naptól tudjuk figyelembe venni, amit a I.G.E.SZ.-nek kell bejelenteni személyesen, facebookon, telefonon a 95/326-661-es telefonszámon vagy az itt található űrlapon keresztül.

Elolvastam és elfogadtam az Adatkezelési tájékoztatóban írtakat!

Ha bármilyen probléma merül fel az e-mail küldéssel kapcsolatban, írjon levelet az info@igeszsarvar.hu e-mail címre.

Ha az előzetes lemondásra előre nem látható ok miatt nincs lehetőség, a figyelembe nem vett napon az étel a konyháról elszállítható. A szüneteltetés miatti díjvisszatérítést a következő havi befizetéskor számítjuk be.

Az étkezés újbóli igénybevételének napját is kérjük jelezni előző nap 9 óráig, hogy az étkezést biztosítani tudjuk. Amennyiben ezt a lejelentéssel egy időben már közölték, de az időpont változott, szíveskedjenek az új kezdési napot is bejelenteni. Ennek elmulasztása esetén a térítési díj fizetési kötelezettség az eredeti időponttól fennáll.

A rendszeres gyermekvédelmi támogatásban részesülők, nagycsaládosok, tartós betegek, családban tartós beteggel élők, alacsony jövedelemmel rendelkezők az erről szóló határozatot, igazolást a nevelési év kezdetén, szeptember hónapban az I.G. E. SZ.-hez kérjük juttassák el, mert az ingyenes étkezést csak ennek alapján tudjuk biztosítani.

Tisztelettel kérjük az ingyenesen étkező gyermekek szüleit a fentiekben leírt lejelentési szabályokat szíveskedjenek Ők is alkalmazni.

Segítő együttműködésüket köszönjük!

Amennyiben utalással kívánják rendezni az étkezési-térítési díjat az alábbi számlaszámon tehetik meg: 11747037-15574390